TERÁPIÁS TERÜLETEK

ÉRTÉKEINK, KÜLDETÉSÜNK*

A SANOFI EGY SZÉLES TERMÉKPALETTÁVAL RENDELKEZŐ, A FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ KÖRNYEZETHEZ ALKALMAZKODÓ, KLASSZIKUS ÉRTÉKEKET IS KÉPVISELŐ INNOVATÍV VÁLLALAT. KÜLDETÉSÜNK A BETEGEK ÉLETMINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSA. VÍZIÓNK EGY EGÉSZSÉGESEBB JÖVŐ, AMELYÉRT DINAMIKUS, ELKÖTELEZETT CSAPATTAL DOLGOZUNK.

*A Sanofi GEM magyarországi üzletágában dolgozó kollégák véleménye alapján – 2016. szeptember

Mi a ­SANOFI GEM?

A­ GEM szó üzletágunk nevének: “­General Medicines and Emerging Markets” rövidítése, de a­ GEM szó drágakövet is jelent, ezért választottuk ezt jelképünknek. A ­gyémánt a legjelentősebb és legértékesebb drágaköveink egyike. A ­természetben előforduló egyik legkeményebb ásvány, átlátszósága és fénye tökéletes, ragyogása kápráztató. Széleskörű felhasználhatósága teszi igazán nemessé és még értékesebbé ezt a különleges ásványt.

Honlapunk nemcsak gyógyszereink legfontosabb tulajdonságait tartalmazza, de itt szeretnénk megosztani Önnel mindazt a szakmai tudást, amit fő terápiás területeinken neves szakértőink segítségével összegyűjtöttünk.

Témáinkat igyekeztünk érdekes, innovatív módon feldolgozni, hogy az ismeretek megszerzése ne csak hasznos, de élvezetes is legyen.

Kellemes böngészést kívánunk!